deVloerverwarmer
Nieuw ontwikkelde kunststof vloerverwarming verdeler
GEPATENTEERD | Compact en uit een geheel
     
 

Na een aantal jaren van intensief ontwikkelen kunnen we eindelijk onze geheel nieuwe kunststof verdeler presenteren. We hebben hierbij de degelijkheid van een stalen verdeler gecombineerd met de eigenschappen van een kunststof verdeler

Deze kan naar verwachting vanaf het weede kwartaal 2020 worden geproduceerd. Voor de productie en verkoop zijn we op zoek naar een geschikte partner om zo de markt (zowel binnen -als buitenland) doelgericht te kunnen bedienen.

 
     
  In diverse kleuren en kleurcombinaties
Klik en kies een kleur
 
  verschillende kleuren voor kunststof verdeler  
  nieuw ontwikkelde compacte gepatenteerde kunststof verdeler geschikt voor verwarmen én koelen  
     
Geschikt voor verwarmen en koelen
     
  Omdat er in de zomer steeds vaker gekoeld gaat worden (vanwege de energietransitie en de toepassing van warmtepompinstallaties) zullen kunststof verdelers steeds meer toegepast gaan worden. De verdeler is compact en heeft een extra dikke wanddikte waardoor er geen kans op condensvorming bestaat bij koelen  
     
  extra dikke wanddikte waardoor er geen kans op condensvorming bestaat bij koelen  
     
  De behuizing van de verdeler is opgebouwd uit een geheel waardoor de kans op een lekkage nihil is. Via een eenvoudige ingreep kan een traditionele pompverdeler worden omgebouwd naar een pomploze verdeler die geschikt is voor een warmtepompinstallatie. Er hoeft dus geen nieuwe verdeler te worden gekocht indien men overstapt van CV naar een warmtepomp.  
     
Ook in uitvoering stadsverwarming en lage temperatuur verwarming
 
Door het toepassen van een terugslagklep tussen de aanvoer en de retour is de verdeler tevens geschikt als stadsverwarming verdeler. Door het toepassen van een balanceerventiel tussen aanvoer en retour kan het retourwater worden geregeld. Hierdoor is de verdeler geschikt voor bronnen die een lage aanvoertemperatuur genereren.
 
 
Diverse kleurcombinaties mogelijk
     
  Kunststof verdeler geschikt voor verwarmen en koelen  
     
 

Ook zijn de verdelers zeer gemakkelijk uit te breiden. Erg handig voor als er in de toekomst nog een aanbouw met vloerverwarming wordt gerealiseerd.

Door het doordachte en flexibele productieproces kan de verdeler tegen scherpe prijzen worden geproduceerd en kunnen klantwensen gemakkelijk worden verwerkt. De verdeler is er in de uitvoeringen voor warmtepompsystemen en industrie (tot en met 20 groepen), stadsverwarming en traditionele CV verwarming.

 
     
 

De verdeler kan worden uitgerust met diverse opties. Zo kunnen flowmeters worden toegepast of worden gekozen voor een automatic flow control. De aansluitingen voor de traditionele en stadsverwarming verdeler kunnen boven en onder worden toegepast en bij een pomploze verdeler kan worden gekozen tussen linkse, rechtse of gevlinderde aansluiting.

Diverse opties mogelijk op de kunststof verdeler

Er kan gekozen worden voor een Grundfoss of Wilo pomp en de groepsafsluiters zijn thermostatiseerbaar voorbereid voor een eventuele zoneregeling. De ontluchting kan handmatig of automatisch worden voorzien en de aansluitingen zijn euroconus 3/4"

 
     
     
  Neem gerust contact op voor vragen